dissabte, 11 de juliol del 2009

Más allá de la duda



Más allá de la duda (Beyond a reasonable doubt) és un film dirigit per Peter Hyams i protagonitzat per Jesse Metcalfe, Amber Tamblyn i Michael Douglas. És un remake de l'obra de 1956 amb el mateix nom que va dirigir Fritz Lang i van interpretar Dana Andrews i Joan Fontaine.
Un periodista creu que un fiscal prepara les proves per condemnar assassins. Llavors decideix inculpar-se en un crim, filmant un vídeo amb un amic. Però la mort de l'amic farà que entri a presó. És en aquest moment, que la seva xicota, ajudant del fiscal, l'ajudarà a demostrar la seva innocència i alhora fer que el seu cap sigui declarat culpable.
La veritat és que no recordo molt la versió original d'aquest remake, però crec que el paper del fiscal no existia. Una pel·lícula que als anys 50 (i amb Fritz Lang) era un film força bo, es converteix 50 anys més tard en un film previsible, amb errades i més fluix que l'original. Potser és que els espectadors anem millorant amb l'edat. De totes maneres, si t'agrada el cinema negre (estil anys 80) o vols comparar-la amb la versió antiga, l'hauries de veure.

Trailer Más allá de la duda 2009


Beyond a Reasonable Doubt 1956