dimarts, 21 de juliol del 2015

Impressions de la Semana Negra de Gijón 2



La tarda del dimarts 14 vam tornar cap els Antiguos Astilleros a seguir amb les xerrades. Vam fer una selecció del que hi havia i del que podríem veure i aquest va ser el resultat:

Per començar, una interessant xerrada sobre la novel·la negra latinoamericana, amb Gabriela Cabezón Cámara, Tatiana GoranskyJorge Yaco, Mariano Quirós, María Inés KrimerDaniel QuirósGustavo Forero Quintero, presentada per l'escriptora uruguaiana Mercedes Rosende.



Vam seguir amb la presentació del llibre Chicas muertas de Selva Almada, amb la Cathy Fourez, que s'havia preparat molt i molt bé aquest acte.

A continuació, Rosa Montero va presentar el seu llibre El peso del corazón, amb l'ajut de l'Elia Barceló.

A la carpa A quemarropa, Cathy Fourez ens va presentar a l'escriptora i cantant Tatiana Goransky, que presentava el seu llibre ¿Quién mató a la cantante de jazz? Va ser una presentació molt divertida, ja que la Cathy portava escrit tot un seguit de informacions i preguntes que moltes vegades van deixar sense respostes l'autora del llibre, qui demanava una cervesa per tal de poder contestar ;)



Per acabar, Empar Fernández presentava el seu llibre La última llamada, en un acte conduït per Alejandro Gallo. Aquest llibre el vaig comprar i ja l'he llegit. Properament, el comentari.