diumenge, 10 de gener del 2016

El misteri del bressol buit



El misteri del bressol buit és un llibre de la Montse Sanjuan, blocaira i escriptora. Està publicat per Pagès editors dins la col·lecció Lo Marraco amb el núm. 297. La vaig comprar a la Setmana del Llibre en català per 18 €.

Aquest és el segon cas de la sergent dels Mossos d'Esquadra Anna Grimm. En aquesta novel·la, després dels durs esdeveniments de la novel·la anterior, l'equip de la sergent encara no ha superat els canvis. Hi ha un nou caporal que no acaba d'encaixar amb la forma de treballar de l'Anna. Han de resoldre l'assassinat d'una parella i la desaparició del fill petit de la dona i tenen grans diferències de criteri. Al llarg de la novel·la s'aniran imposant les teories de la sergent, no sense dificultats.

Aquesta segona novel·la arregla aspectes de l'anterior, La sergent Anna Grimm. Té una trama més rodona, no dóna tantes pistes com la primera i segueix igual de ben escrit que l'anterior. Millor novel·la. Ara ens toca esperar la tercera, fins quan Montse?

També en parlen a:

3 comentaris:

kweilan ha dit...

Moltes gràcies!!!

Sergi ha dit...

Ja veig que t'has proposat superar els 99 llibres del 2015... bé, ja he parlat d'aquest llibre i del primer en la ressenya anterior. Sembla que coincidim en les sensacions.

Eloy ha dit...

De res Montse.
Si m'ho he proposat, però de moment estic encara amb ressenyes de llibres acabats el desembre.
Al gener porto només 3 llegits ;)