diumenge, 7 d’agost del 2016

Dexter por dos, de Jeff Lindsay



Dexter por dos és un llibre del Jeff Lindsay. És el sisè llibre de la sèrie de l'assassí Dexter Morgan. Està publicat per Books4pocket d'Ediciones Urano dins la seva col·lecció de Narrativa. Em va costar 10 €.

El Dexter està molt relaxat com a pare de tres criatures i marit exemplar. Malgrat això, segueix "treballant" eliminant escòries de la societat. Mentre està assassinant i trossejant un pallasso pedòfil, és descobert per algú que el comença a seguir i a enviar-li missatges. Aquesta persona es converteix en un alter ego seu. Alhora, la germana del Dexter, la sergent Deborah Morgan ha d'investigar l'assassinat de dos policies. Els dos fets no tenen res a veure, però coincidiran en algun punt de la història.

Feia alguns anys que no llegia res del Dexter i l'he tornat a descobrir. Si vaig trobar una miqueta fluixes les històries Dexter en la oscuridad i Dexter: Por decisión propia i no vaig arribar a comentar Dexter: El asesino exquisito, aquesta sisena obra m'ha agradat bastant, tot i que el desenllaç l'he trobat una mica fluix.

Basada en els llibres, sobretot el primer, es va fer una sèrie de televisió, que va estar força bé al principi i es va anar esvaint quan passaven temporades.

També en parlen a: