divendres, 16 de juny del 2017

Camille, del Pierre Lemaitre



Camille és un llibre del Pierre Lemaitre. Està publicat per DeBolsillo i em va costar 6,60 €.

El llibre és el 4t lliurament de la sèrie Verhoeven. Alhora, l'autor tanca la seva tetralogia. El comissari Verhoeven es veu implicat emocionalment en un atracament violent en que una dona ha resultat greument ferida. El que no sap ningú és que aquesta dona és l'amant del policia. Així,Verhoeven ha d'intentar esbrinar qui ha darrera l'atracament i també protegir a la dona que s'estima, costi el que costi, fins i tot infringint la llei.

Aquest darrer llibre del Verhoeven m'ha agradat, encara que em van agradar més els anteriors, Irène i sobretot Alex (deixem de banda el tercer lliurament, llibre un xic diferent). Per tancar la tetralogia, s'ha de llegir. Si has de triar un altre llibre del Lemaitre per començar a gaudir-lo, millor agafar un dels dos primers de la sèrie.

També en parlen a:



2 comentaris:

Sergi ha dit...

Gràcies pel consell final, perquè en sento a parlar molt, i és probable que el provi algun dia, ja està bé saber per on començar.

Eloy ha dit...

Es pot llegir abans dels altres, però als altres dos llibres, Irène i Alex hi ha episodis i personatges que tornen a sortir a Camille. Rosy & John és un llibre força independent. Es podria considerar com fora de la trilogia amb el mateix protagonista.