dijous, 11 d’octubre del 2007

Tornada de colònies

Ja hem tornat de la Torre Ametller. Hem fet totes les activitats previstes, construcció de cabanes, excursió al Castell Burriac, treball amb sílex, fabricació d'eines o armes, pintura rupestre, elaboració d'un sarró amb pell de conill, festa prehistòrica de disfresses,...
La veritat és que el centre d'interès de la Prehistòria està molt ben treballat i el tracte dels monitors Oleguer, Adriana i Pere ha estat fantàstic.
El responsable de l'alberg, en Jaume, ens ha tractat molt bé. I tota la resta de personal, tan de cuina com manteniment i recepció, de meravella.
Val la pena portar als nens de cinquè a aquestes colònies, ja que treballen lúdicament i fixen conceptes adquirits a l'escola.
A més a més el lloc dóna per les històries de por, amb la qual cosa encara resulta més interessant.
I si el temps acompanya, com ens ha passat malgrat les previsions, doncs millor que millor. Només ens va ploure la nit de dimecres, i això pràcticament no s'ha notat en el normal desenvolupament de les colònies.
He llegit al bloc del Ricard, que la Petjada no hi ha anat, doncs, t'animo a conèixer l'alberg de Cabrera de Mar.
Aquest cap de setmana intentaré fer un àlbum de fotos o amb el Picasa o amb el Flicker, ja veurem, perquè tenim unes 400 fotos.

4 comentaris:

Petjada ha dit...

Ja estic esperant les fotos! m'apunto la recomanació! ;)

Eloy ha dit...

Aquí tens l'enllaç:

http://picasaweb.google.com/cinquepaucasals/TorreAmetller

On aneu de colònies?

Petjada ha dit...

n'hi halgunes molt maques! la veritat és que continuo pensant que té bona pinta. Nosaltres aquest any (amb molta pena) hem canviat l'esquí nòrdic del refugi del Cap del Rec de cinquè, per unes d'aventura a Santa Maria de Palautordera. A veure com va...

Eloy ha dit...

Espero que us vagi molt bé. ;)