dimecres, 7 de juliol del 2010

Madres & hijas


Madres & hijas és un film dirigit per Rodrigo Garcia i interpretat per Naomi Watts, Annette Bening, Kerry Washington, Jimmy Smits and Samuel L. Jackson. Està produïda per Alejandro González Iñárritu.
Explica la història de tres dones, desconegudes en principi, però que, a poc a poc, es van aproximant. La més madura viu amb la seva mare, en fase terminal, amargada per haver deixat, quan era una adolescent, la seva filla en adopció. Aquesta, freda, és una advocada d'èxit, que no té una vida privada convencional. La darrera dona no pot tenir fills i viu estressada per la seva mare. Aquestes tres línies aniran convergint al final del film.
El film coral, molt en l'estil del director i del productor, és un drama molt correcte. No és una gran pel·lícula, encara que es deixa veure bé, però les dones tenen grans papers, mentre que els protagonistes masculins queden en un lloc secundari. A més a més no es fa llarga. La veritat és que si t'agraden els drames corals és una pel·lícula bona.

1 comentari:

caterina ha dit...

Me feia ganes veure-la perquè la fan a un cinema que hi ha prop de ca meva però quan he llegit drama al post, uix!, vull una comèdia (a ser possible que sigui bona). Alguna recomanació? :)