dissabte, 1 de desembre del 2012

Cinema de novembre de 2012



Skyfall. El darrer film de la saga Bond és un bon film. Dur a estones, amb un dolent molt dolent (molt bé Bardem, una altra vegada), amb un Craig molt creïble, caigut però amb forces per aixecar-se. La crisi va estar a punt d'acabar amb en Bond, però aquest segueix. Difícil tria, però en un mes gens bo, la millor peli del mes.

En la mente del asesino. Thriller psicològic correcte, on el psicòleg Alex Cross, ja interpretat pel Morgan Freeman molt abans que Tyler Perry, s'enfronta a un criminal en sèrie molt sonat que farà perillar la seva família. Bon paper del Matthew Fox.

Golpe de efecto. Film on Eastwood deixa la direcció al seu ajudant Robert Lorenz i es dedica només a actuar. El millor de la pel·lícula són les gairebé inexistents converses entre pare i filla, els quals han tingut una relació complicada al llarg de la seva vida. Amy Adams fa un gran paper. Timberlake, correcte només.

2 comentaris:

caterina ha dit...

Skyfall diuen que és la millor de Bond, no? És vergonyós, ho sé, però creu-te si te dic que no n'he vista cap de les pel·lícules de James Bond...

Eloy ha dit...

Segurament és la millor, te la recomano. Si no has vist més no cal que les vegis, algunes han envellit molt malament. Potser Casino Royale del Craig també és bona.