divendres, 1 d’agost del 2014

Cinema de juliol de 2014

No hay dos sin tres. Comèdia lleugera, amb Cameron Diaz i Leslie Mann sobre les tres dones que estan enamorades del mateix home, un poca vergonya que enganya la dona i les dues amants. Les tres es coneixeran i decidiran venjar-se d'ell. Divertida.



Open Windows. Darrer film del Nacho Vigalondo, amb l'Elijah Wood com a protagonista. La història va sobre les possibilitats de la xarxa per tal de controlar la vida de les persones, amb ordinadors, càmeres, telèfons intel·ligents i tota mena de tecnologia. Gran guió i molt bona pel·lícula. La millor peli del mes.



Corazón de león. Film argentí sobre un amor imposible entre un home molt molt baix i una dona alta, els quals hauran de superar els seus prejudicis, així com també els de la societat. En general, divertida.




Sex tape: Algo pasa en lanube. Una altra comèdia lleugera de la Cameron Diaz. Un matrimoni passa per una crisi en la que no hi ha sexe. Una nit que es queden sols, decideixen gravar-se imitant les postures d'un llibre. El que havia de ser divertit, es converteix en un mal somni, ja que el vídeo comença a córrer entre els seus veïns, amics, coneguts i saludats. Entretinguda.