dissabte, 9 de gener del 2016

La sergent Anna Grimm



La sergent Anna Grimm és un llibre de la Montse Sanjuan. Està publicat per Pagès editors dins la col·lecció Lo Marraco amb el núm. 283 i val 18 €.

L'Anna Grimm és una sergent dels Mossos d'Esquadra a Lleida. La desaparició de la seva germana petita va fer trontollar tota la seva vida i va dedicar-s'hi gairebé en exclusiva a la seva feina. Alhora, un assassí en sèrie està deixant tot de cadàvers per la ciutat. Ella i el seu equip hauran d'esbrinar què va passar en el passat per resoldre el present. Alhora, l'Anna intentarà posar ordre als seus propis dimonis.

Al setembre vaig comprar El misteri del bressol buit de la mateixa autora a la Setmana del Llibre en Català. Llavors, vaig encarregar aquest primer llibre de la sèrie, el qual ha trigat a arribar. Finalment, llegit. Puc dir que és un llibre ben escrit, amb una protagonista molt potent, amb dues bones històries, encara que penso que la Montse Sanjuan dóna moltes pistes als lectors per tal que podem resoldre els misteris amb molta antelació. Ha sigut una lectura molt agradable que he devorat. 

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

En el segon llibre corregeix alguns 'errors' del primer, em sembla que tots coincidim que el primer llibre és més previsible, i potser vol anar massa enllà. En el segon tot és més fluid, se centra en una trama, i tot és més sòlid i consistent.

Eloy ha dit...

Molt d'acord amb tu Xexu.