diumenge, 6 de març del 2016

Controlaré els teus somnis




Controlaré els teus somnis és una novel·la del John Verdon, publicada per Roca Editorial. Val 19,90 €. També existeix edició digital per 9,99 €.

En aquesta història, el policia jubilat Dave Gurney ha d'investigar la relació que hi ha entre la mort de quatre homes que, en principi, no es coneixien de res, però que tenen com a nexe d'unió haver visitat un mateix hotel a les muntanyes Adirondack. Alhora, la dona del detectiu torna a la seva joventut i revela un secret inquietant.

Interessant cas del Gurney després de Sé el que estàs pensant, No obris els ulls, Deixa en pau al dimoni i No et refiïs de Peter Pan. Una mica previsible, però es deixa llegir.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Segurament deu ser previsible tenint en compte els girs argumentals als que ens té acostumats, quan ja sabem que sempre hi ha algun punt de referència, alguna premissa, que és just al contrari del que es creu, es pot intuir per on van els trets. Uf, tot just acabo de llegir 'No et refiïs d'en Peter Pan' així que a aquest li tocarà d'aquí a un temps. Pregunta, ja no el publiquen els segells del Grup 62?

Eloy ha dit...

Si, amb els seus girs al final ja el trobes previsible.
Suposo que Roca, que ja l'editava en castellà, l'ha fitxat pel català també. Aquest llibre ja no està a Proa.

Sergi ha dit...

Ja no sortirà a Labutxaca, doncs... mal 'assuntu'.

Eloy ha dit...

Doncs si...