dimecres, 6 de juliol del 2016

Sangre de barro



Sangre de barro és una novel·la de la Maribel Medina, publicada per Maeva dins la col·lecció Mistery Plus. Estava d'oferta i em va costar 9,90 €.

El llibre explica les històries de diferents personatges. La Laura Terraux és una doctora forense que ha fet unes quantes autòpsies de joves atletes mortes de forma sobtada. El Thomas Connors és un agent de la Interpol que es veu involucrat en el cas de les atletes i que té implicacions personals. El Janik Toledo es un jove corredor que ha de decidir si dóna el salt de qualitat o no el fa. A més a més, tot de secundaris interessants. Amb un ritme alt, els protagonistes es van interrelacionant entre ells i anem coneixent més sobre la seva vida i els seus problemes.

Un llibre que m'ha divertit i molt. Una barreja de novel·la negra, d'investigació, amb algun toc eròtic i romàntic, dins el món de l'esport i més en concret, a les clavegueres del dopatge. A més a més, la novel·la està molt ben documentada i dóna moltes informacions de casos reals. Quin preu estan disposats a pagar els esportistes per tal d'assolir els seus somnis? Qui mou els fils de les trames de dopatge? Quins interessos tenen molts països en fabricar campions falsos? L'autora ens dóna moltes pistes.

Ja he demanat Sangre intocable, el segon llibre dels mateixos protagonistes, la Laura i el Thomas.

També en parlen a:


2 comentaris:

Ricard Masferrer ha dit...

El dopatge en l'esport és tot un món. Fins i tot, els populars també prenen de tot: barretes energètiques, gels, begudes isotòniques .... Hi ha tota una indústria al darrera. No és ben bé dopatge, però .....segurament que no fan pas tanta falta. Les meves barretes acostumen a ser de pernil.

Eloy ha dit...

Si, és tot un món. I suposo que amb amateurs i populars també es veu de tot. La diferència entre dopatge i ajudes mil suposo que es dóna quan la medecina i la farmàcia van una mica per davant de l'esport i tracten d'enganyar jutges, jurats i àrbitres. Les barretes i altres segurament són modes i generen un negoci important...